Fury priznao: Izgubio sam jednu borbu
Foto: EPA

Nekadašnji prvak svijeta

Fury priznao: Izgubio sam jednu borbu

M. Šljivak

Nekadašnji svjetski prvak u teškoj kategoriji Tyson Fury priznao je kako je jednom u karijeri izgubio meč.

Čovjek koji je zaustavio vladavinu velikog Vladimira Klička 2015. godine tvrdio je da je nezaustavljiv i da nikada nije izgubio meč, ali to se ispostavilo kao netačno.

Fury koji je u profesionalnoj karijeri na omjeru od 25-0 priznao je kako je u amaterskoj karijeri doživio poraz od sunarodnjaka Davida Pricea, bronzanog boksera sa Olimpijskih igara u Pekingu.

Prcie se javio na Furyju na Twitteru i vjerovatno je najavio novi duel ovih teškaša.

"Tyson. Ja sam jedini koji te je pobijedio. Znam da duboko u svom srcu još želiš osvetu. Meni to ne smeta, spreman sam za borbu", napisao je Price.

Odgovor nije dugo čekao. Fury bi rado u ring.

"Da Price, ti si me jedini pobijedio u amaterskoj karijeri. Biću sretan da ti uzvratim u ringu", rekao je Fury.

Price u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri na omjeru od 21 pobjede i četiri poraza i postoji velika mogućnost da upravo on bude prvi protivnik Furyju na povratku u ring.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi