Go utrčao na ragbi teren, a potom udario na "stijenu"

Ludnica na ragbi meču

Go utrčao na ragbi teren, a potom udario na "stijenu"

Teme:

Na sportskim utakmicama i mečevima povremeno se dešavaju utrčavanja pojedinaca na teren koji ovim aktom samo žele skrenuti pažnju na sebe, a uglavnom njihovo utrčavanje bude bezazleno, bez posljedica za aktere na terenu. 

Jedan neželjeni gost tako je utrčao na teren tokom jednog ragbi meča u Engleskoj i to potpuno nag, pa je jedan od igrača bio primoran da ga ragbi zahvatom zaustavi i pomogne osiguranju da ga uhvati.

Ovoj sceni svjedočili su navijači i gledaoci koji su pratili uživo meč ragbista prekinutog meča između London Welsh i Leicester Tigersa. Igrač Londona Chris Hala'ufia nije se dopalo da pored njega šetka nag momak, pa ga je ragbi zahvatom oborio na zemlju, poslije čega ga je osiguranje uhvatilo, zatim ogrnulo i izbacilo.

Inače, Hala'ufia je u nastavku meča brutalno startovao i povrijedio igrača protivnika zbog čega je zaradio isključenje.

Pogledajte i sami kako je zaustavio uljeza na terenu, kome sasvim sigurno nije bilo prijatno nakon sudara sa snažnim ragbistom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.