Gocić i Nikić potopili Tim svijeta, pa se oprostili

Kraj za kumove

Gocić i Nikić potopili Tim svijeta, pa se oprostili

D. Vejo

Živko Gocić i Slobodan Nikić večeras su odigrali posljednji meč za Vaterpolo reprezentaciju Srbije.

Savladali su Tim svijeta rezultatom 14:12 i tako rekli zbogom kapici Delfina. Vaterpolo spektakl na Tašmajdanu okupio je preko 2 000 ljudi, koji su toplo pozdravili igrače obje ekipe.

Oprostili su se sredinom četvrtog perioda, kada su uz pjesmu "We are the Champions" polako izašli iz bazena. 

Kumovi nemaju za čim da žale, sa Srbijom su osvojili sve što se moglo osvojiti, a kruna karijere svakako je zlato na OI u Riju ove godine.

Srbija: Prlainović, Mandić, Gocić, Nikić, Ranđelović, Jakšić, Gojko i Duško Pijetlović, Ćuk, Aleksić,  Filipović, Stefan i Branislav Mitrović.

Tim svijeta: Afrudakis, Soro, Ivović, Jokić, Šćepanović, Obradović, Lončar, Deneš i Daniel Varga, Kiš, Madaraš, Molina, Avramović i Seman.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi