"Gocić i Nikić zaslužuju veličanstven oproštaj"

Sprema se vaterpolo spektakl

"Gocić i Nikić zaslužuju veličanstven oproštaj"

'Delfini' će 23. decembra na Tašmajdanu odigrati revijalnu utakmicu protiv 'tima svijeta'.

Tom prilikom od reprezentacije Srbije oprostiće se Živko Gocić i Slobodan Nikić.

"Impozantan je podatak da su Žile i Boba zajedno osvojili 55 medalja u reprezentaciji. Zbog svega toga oni zaslužuju veliko poštovanje i veličanstven oproštaj i to je najmanje što mi kao vaterpolo organizacija možemo da učinimo za njih. Sa naše strane uradićemo sve i da animiramo publiku kako bismo uz pune tribine upotpunili cijeli spektakl. Ne sumnjam da će ljubitelji vaterpola ispuniti plivalište na Tašu i tako izraziti svoju zahvalnost za svu radost koju su ova dva momka godinama unazad donosila naciji", rekao je predsjednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić.

On je istakao da se sprema veliki spektakl koji će nadmašiti okvire vaterpolo sporta, kao i da će manifestaciju 'Dani vaterpolo šampiona' uveličati mnogobrojne poznate ličnosti.

"Osvojili smo sve što se moglo osvojiti, ove godine smo i zvanično proglašeni za najbolji brend Srbije u svijetu. Takođe, Srbija ima najboljeg trenera na svijetu Dejana Savića, najbolju ekipu svijeta u izboru FINA-e, kao i šampione Evrope u juniroskoj konkurenciji. Zato želimo da njegujemo sve vrijednosti ovog sjajnog sporta kao i da stalno podsjećamo na fantastične rezultate koje ćemo se truditi da ostvarujemo i u budućnosti", zaključio je Krivokapić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi