Gonzalez šest sedmica van terena
Izostanak Gonzaleza veliki je hendikep za Coltse

NFL vijesti

Gonzalez šest sedmica van terena

Indiana Coltsi ostali su na duži period bez svog prvog wide recivera Anthonya Gonzaleza. Gonzalez se povrijedio u prvom kolu NFL-a protiv Jacksonvillea i prema prvim prognozama trebao bi pauzirati najmanje 4 sedmice.

Njegova povreda veliki je hendikep za Coltse koji su tako ostali samo na Reggieu Wayneu, koji ima neko iskustvo i koji je potpuno zdrav za napore koje iziskuje igranje u NFL-u.

Pierre Garcon ima također problema s povredama, dok je Austin Collie je rookie koji još nema iskustva da zauzme mjesto prvog izbora na tako važnoj poziciji u momčadi.

Coltsi su odmah reagirali i iz Eaglesa uzeli otpuštenog Hanka Basketta od kojeg se očekuje da dostojno zamijeni Gonzaleza.

Anthony Gonzalez je prošle sezone počeo kao drugi izbor, ali je odličnim igrama natjerao čelnike kluba da pred ovu sezonu otpuste Marvina Harrisona i daju priliku Gonzalezu, ali je eto povreda spriječila da pokaže šta zna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.