Grahovac: Čeka se još potvrda Ministarstva civilnih poslova

Banja Luka se sprema za vaterpolo spektakl

Grahovac: Čeka se još potvrda Ministarstva civilnih poslova

D. Vejo

Vaterpolo groznica uveliko trese Banja Luku i njene stanovnike. Vrše se posljednje pripreme za 10. maj kada bi na Gradskom olimpijskom bazenu u glavnom gradu Republike Srpske trebao biti odigran susret šestog kola Svjetske vaterpolo lige između dva velikana ovoga sporta reprezentacija Srbije i Crne Gore.

Svi uslovi su tu, kako bi uporište najboljeg vaterpola bio upravo grad na Vrbasu. Ipak, čeka se još povrda Ministarstva civilnih poslova BiH.

"Tehnički je sve u redu. Bazen je pregledan, svi uslovi su zadovoljeni. Ostalo je još da sačekamo potvrdu Ministarstva civilnih poslova BiH. Ne vidim razlog zbog čega ne bi utakmica bila odigrana. Nadamo se da ćemo biti domaćini jednom velikom vaterpolo spektaklu, gdje će snage odmjeriti dvije možda i najbolje reprezentacije na svijetu. Sve bi se trebalo znati do srijede naredne sedmice", rekao je za SportSport.ba predsjednik i trener Vaterpolo kluba Banja Luka, Slobodan Grahovac.

Susret između Srbije i Crne Gore na rasporedu je 10. maja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi