Grahovac: Doveli smo igrače iz Sarajeva i Neuma

Predsjednik i trener VK Banja Luka za SportSport.ba

Grahovac: Doveli smo igrače iz Sarajeva i Neuma

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke jučer su počeli sa pripremama.

Grad na Vrbasu trenutno ima najbolji klub u državi. Rasadnik sjajnih talenata i vaterpolista je Banja Luka, koji i pored teških uslova, na svakoj utakmici daju svoj maksimum igrajući Prvu B ligu Srbije. O pojačanjima i samim pripremama, pričao je upravo predsjednik i strateg VK Banja Luka.

"Trebali smo početi ranije s pripremama ali bazen nije radio zbog remonta. Što govori da ovog gradu treba jedan otvoreni bazen kako bi tokom ljetnjeg perioda imali uslove za treniranje. Sa pripremama smo počeli jučer. Što se tiče igračkog kadra, većina je domaćih vaterpolista dok smo u klub doveli još četiri igrača iz Neuma i tri iz Sarajeva", rekao je za SportSport.ba Slobodan Grahovac.

Grahovac i njegovi izabranici kao najmlađi tim u Prvoj B ligi, šampionat će početi sredinom novembra mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi