Grahovac: Nismo očekivali ovakav poraz

Vaterpolisti Banja Luke poraženi kod kuće

Grahovac: Nismo očekivali ovakav poraz

D. Vejo

U devetom kolu, Prve B vaterpolo lige Srbije ekipa Novog Beograda je kao gost savladala tim VK Banja Luka, rezultatom 11:6. Po četvrtinama je bilo, 4:2, 2:5, 0:3, 0:1. 

Banjalučani su bolje otvorili meč. Jakim presingom, sa četiri pogotka u mreži gostiju, završavaju prvi period. Međutim, druga dionica donosi potpunu dominaciju tima iz Beograda. Sa pet pogodaka u mreži domaćina, na odmor odlaze prednošću od jedan razlike.

U nastavku meča, gosti nastavljaju u istom ritmu. Treća četvrtina donosi ponovo dominaciju beograđana, koji sa tri gola polako utakmicu privode kraju.

Četvrti period ne donosi mnogo uzbuđenja. Umor u igri i jednih i drugih uzeo je danak, tako da sa jednim pogotkom u zadnjoj četvrtini, tim iz Beograda stavlja tačku na utakmicu.

"Ušli smo pomalo nerzvozno u utakmicu, bilo je tu grešaka, ali srećom, momci su se stabilizovali i opustili, tako da su u nastavku počeli da igraju bolje. S te strane sam zadovoljan mada opet ima mnogo grešaka, koje se mogu popraviti i unaprijediti", rekao je za SportSport.ba trener gostujuće ekipe Goran Rađenović.

Domaćini nisu očekivili ovoliku gol razliku.

"Nisam očekivao da ćemo ovako loše odigrati ovu utakmicu. Znali smo kako igraju, a to je oštar vaterpolo i visok presing, nismo na to imali odgovor. Pauza je uticala na nas, s obzirom da nismo odigrali ni jednu kontrolnu utakmicu. I poraz je nekad pobjeda, ako iz njih izvučete pouke", dodao je trener banjalučana Slobodan Grahovac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi