Grahovac: Ovo je veliki događaj za naš grad

Predsjednik i trener VK Banja Luka o predstojećem spektaklu

Grahovac: Ovo je veliki događaj za naš grad

D. Vejo

Građani Banja Luke s nestrpljenjem iščekuju vaterpolo spektakl na Gradskom olimpijskom bazenu. Ostalo je još 10 dana do susreta šestog kola B Svjetske lige u vaterpolu, gdje će snage odmjeriti Srbija i Crna Gora.

Na GOB-u se vrše posljednje pripreme za meč dvije svjetske vaterpolo sile. Da je ovo veliki događaj za grad na Vrbasu svjestan je i predsjednik a ujedno i trener VK Banja Luka, Slobodan Grahovac.

"Ovo će za Banja Luku mnogo značiti. Ugostit ćemo dvije najbolje reprezentacije u Evropi. Postepeno i pripreme privodimo kraju kako bi spremni dočekali duel šesto kola Svjetske vaterpolo lige. Prema planu, reprezentacija Srbije trebalo bi da u grad stigne osmog a Crna Gora devetog maja", ističe za SportSport.ba predsjednik kluba, Grahovac.

Utakmica je zakazana za 10. maj sa početkom od 19 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti