Grahovac: Prevazišli smo okvire RS i BiH

Trener VK Banja Luka

Grahovac: Prevazišli smo okvire RS i BiH

D. Vejo

Vaterpolo kao sport, u Bosni i Hercegovini doživljava ekspanziju što govori i osnivanje nacionalnog tima u ovom sportu.

Vodeću riječ kada je u pitanju klupsko takmičenje u državi, ima VK Banja Luka koji je šampion zemlje. Iskusni stručnjak Slobodan Grahovac obavlja dosta kvalitetan posao na kormilu tima iz grada na Vrbasu, što govori i trijumf u prvom kolu Prve B lige Srbije.

"Prevazišli smo okvire Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, tako da nam takmičenje u Srbiji dobro dođe jer tako napredujemo i idemo ka višem nivou, što nam je i cilj. Nedostaju još finansije, kako bi klub potpuno stao na noge", izjavio je za SportSport.ba trener VK Banja Luka, Slobodan Grahovac.

Banjalučani će ovog vikenda u okviru drugog kola, gostovati ekipi Bečeja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi