Grahovac spreman za historijski čin

Vaterpolo reprezentacija BiH uskače u bazen

Grahovac spreman za historijski čin

D. Vejo

Vaterpolo reprezentacija BiH ovog vikenda kreće u svoj historijski pohod.

U Sarajevu će se održati turnir pod nazivom "Champion Challenge Kup 2016", gdje će učestvovati Crvena zvezda, Primorac, Jadran i vaterpolo reprezentacija BiH. Prvi trener našeg nacionalnog tima je predsjednik VK Banja Luka Slobodan Grahovac, koji će istu i okupiti.

"U reprezentaciji će biti vaterpolisti Banja Luke, njih osam će činiti okosnicu selekcija iz razloga što su prvaci BiH. Tu će još biti članovi četiri člana iz Bosne, te dva iz Sarajeva", rekao je za SportSport.ba terener vaterpolo reprezentacije BiH, Grahovac.

Turnir će se održati od 23. do 25. ovog mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi