Grahovac: Sudija Zeljković je poklonio remi ŽAK-u

Trener VK Banja Luka ne krije nezadovoljstvo

Grahovac: Sudija Zeljković je poklonio remi ŽAK-u

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke nisu uspjeli večeras da savladaju ekipu ŽAK-a iz Kikinde u okviru devetog kola Prve B vaterpolo lige Srbije, iako su četiri minute prije kraja utakmice imali prednost od tri gola (16:13).

U susretu punom uzbuđenja, lijepih pogodaka i kvalitetnih akcija, mrlju je bacio sukob dva igrača, nakon čega je član Banja Luke Draško Vujković dobio isključenje s pravom zamjene.

Prve utiske nakon susreta rekao je trener domaće ekipe.

"Smatram da je sudija Zeljković koji je vodi ovu utakmicu, poklonio ŽAK-u remi. Nama je dao isključenje na šest metara, a tu se svira faul ne isključenje. S toga, smatram da je on omogućio protivniku da dođe do bodova u Banjaluci", izjavio je za SportSport.ba trener VK Banja Luka, Slobodan Grahovac.

I pored svega, ne treba zanemariti činjenicu da aktuelni šampioni BiH igraju sjajno uprkos svim nedaćama koje imaju. Vaterpolo, bar kada je u pitanju grad na Vrbasu predstavljaju časno i dostojanstveno u maniru velikih sportista.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi