Član OK Gradina-Herceg

Harčinović: Nemamo snage za pet setova

S. Mlaćo

Odbojkaši Gradine-Herceg iz Srebrenika danas su sa 3:2 u setovima poraženi od Bosne iz Sarajeva, iako su imali vodstvo od 2:0, te bili na pragu.

Srebreničani su ipak poklekli i na kraju upisali poraz.

"Dobra utakmica u početku, ali pali smo i to je pokazatelj da ne treniramo dovoljno. Zima je, dvorane se loše griju i nismo imali dovoljno snage. Na kraju smo pali i pokazalo se da ne možemo igrati pet setova", kazao je za SportSport.ba član OK Gradina-Herceg Alen Harčinović.

Timu iz Srebrenika do kraja slijedi borba za opstanak u ligi.

"Napustio nas je Blagojević, važan igrač, koji se vratio u Modriču i ostali smo bez veoma važnog igrača. Nismo se uspjeli pojačati, tako da ćemo vidjeti šta će biti. Imamo šanse za opstanak, ali i ako se ispadne neće biti smak svijeta", dodao je Harčinović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi