Harvin ipak spreman za Saintse

NFL vijesti

Harvin ipak spreman za Saintse

Reciever Minnesota Vikingsa Percy Harvin ipak će biti spreman za večerašnju utakmicu finala NFC-a protiv New Orleans Saintsa. Harvin je odradio posljednji trening pred utakmicu i otputovao s ekipom u New Orleans.

Rookie of the Year se žalio na bolove u glavi, predpostavljalo se da se radi o migreni, te je propustio tri treninga. Jučer je trener Vikingsa Brad Childres izjavio kako Harvin neće igrati protiv Saintsa.

Ipak, sinoć je Harvin otputovao s momčadi u New Orleans i biće na raspolaganju Vikingsima za najvažniju utakmicu u posljednjih nekoliko godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.