Hladna klima za vruće dane uz 10% popusta

UniCredit Bank i ekupi

Hladna klima za vruće dane uz 10% popusta

Sponzorski tekst

Za korisnike UniCredit kreditnih kartica, UniCredit Bank i ekupi omogućuju popust od 10% za kupovinu najboljih klima uređaja. Popust vrijedi za prvih 200 kupaca.

Za ugodnije ljetne dane, UniCredit Bank je u saradnji sa internet trgovinom ekupi omogućila svojim klijentima popust od 10% za kupovinu najboljih klima uređaja.

Popust se odobrava svim korisnicima UniCredit kreditnih kartica: Visa Classic, Visa revolving, MasterCard revolving i Zlatna Visa kartica za kupovinu klima uređaja: Panasonic, Beko, Vivax, LG, Daikin, Tesla i Vox. Kupovina se realizira putem web stranice www.ekupi.ba.  

Popust vrijedi za prvih 200 kupaca, a realizacija popusta odnosi se na jednokratno plaćanje karticom, kao i za plaćanje na rate bez kamata i naknada do čak 24 rate. 

Kupovinom klima uređaja, kupci realiziraju i posebne pogodnosti: besplatnu dostavu klima uređaja i  osiguranu ugradnju u roku od 3 dana na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine.

Više informacija moguće je dobiti u poslovnicama UniCredit Bank, na web stranici www.unicredit.ba, ili putem besplatnog info telefona 080 081 051. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi