Holly se vratila: Brutalan nokaut
Foto: Screenshot

Holly Holm pobijedila Beth Correiru

Holly se vratila: Brutalan nokaut

Nakon što je u novembru 2015. godine nokautirala Rondu Rousey Holly Holm je trebala postati nova velika zvijezda UFC-a, ali stvari se nakon toga nisu odvijale kako je ona htjela, pa je nakon nekoliko poraza pala u drugi plan.

Ronda Rousey je bila neporažena sve do UFC turnira u Melburneu kada je, bivša profesionalna bokserka, Holly Holm prekinula njenu "vladavinu".

Ipak, Holm je vrlo brzo izgubila tada stečenu titulu, i to u prvoj borbi u kojoj ju je branila. Mischa Tate je tada slavila, a Holm je potom poražena i od Valentine Shevchenko i Germaine de Randamie.

Ipak, Holly je prije nekoliko dana nastupila na UFC-ovom Fight Nightu u Singapuru gdje je uspjela ubilježiti svoju prvu pobjedu nakon dugo vremena. 

A do trijumfa je Holm stigla nakon što je brutalno nokautirala Beth Correiru.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti