Houston odličan, poraz Philadelphie
Miguel Tejada je odveo Houston do pobjede

Baseball

Houston odličan, poraz Philadelphie

LA Dodgers bez svog najboljeg igrača Mannya Ramireza igraju dosta lošije, Philies toplo-hladno, baš kao i Boston i Yankees. Toronto opet slavio u gostima kao i Texas.

Od kažnjavanja Mannya Ramireza LA Dodgersi imaju skor 1-3, i sigurno će im biti teško u nastavku sezone bez njega. Sinoć su ponovo kući pali od San Fransisco Giantsa. Randy Winn je odveo Giantse do druge pobjede nad velikim rivalima u posljednje tri noći. Konačni rezultat je glasio 7:5.

Houston Astros su odigrali svoj najbolji meč ove sezone protiv San Diego Padresa. Astrosi su na svom terenu s visokih 12:5 pregazili Padrese. Miguel Tejada i Carlos Lee su odigrali sjajan meč, i imali su po 2 home-runa, dok je Ivan Rodriguez dodao 4 hita.

Arizona je na svom terenu odigrala vrlo dobar meč protiv Washington Nationalsa i na kraju slavila sa 10:8. Diamondbackse je do pobjede predvodio veteran Chris Snyder sa dva home-runa, dok je odličnu partiju pružio i rookie Eric Brynes sa 4 hita.

Rezultati:

Philadelphia-Atlanta 2:4, Cleveland-Detroit 3:5, Mets-Pitsburgh 8:4, Cinncinati-ST.Louis 7:8, Baltimore-NY Yankees 3:5, Milwaukee-Chicago Cubs 2:4, Houston-San Diego 12:5, Chicago WS-Texas 1:7, Minnesota-Seattle 3:5, Colorado-Florida 3:2, LA Angels-Kanzas 4:3, Oakland-Toronto 0:5, LA Dodgers-San Francisco 5:7, Arizona-Washington 10:8 i Boston-Tampa Bay 4:3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.