Hrustemović: U životu ništa nije slučajno

Zlatni momci stigli u Sarajevo

Hrustemović: U životu ništa nije slučajno

A. Beganović

Zlatni bh. reprezentativci u sjedećoj odbojci stigli su u Sarajevo, gdje ih je na aerodrom dočekalo nešto više od 1.000 navijača.

Odmah po dolasku na sarajevski aerodrom održana je press konferencija na kojoj su se medijima oratili kapiten Sabahudin Delalić i selektor Mirza Hrustemović.

"Suza je bilo i ranije, ove iz Londona su prave radosnice. Iako smo nagovještavali dobar rezultat, pa i zlatnu medalju, iapk, moram reći da je ovo neočekivano jer ostale reprezentacije u posljednje vrijeme jako mnogo ulažu u sjedeću odbojku. Mi dišemo kao porodica i mislim da je to ključ uspjeha", između ostalog je istakao Delalić, dok je selektor našeg odbojkaškog tima izjavio:

"U životu ništa nije slučajno. Davno smo izlili zdrave temelje i sada samo kupimo plodove uspješnog rada. Ovo je pobjeda kompletne reprezentacije, dakle svih igrača i cijelog stručnog štaba."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.