Huskić treći put u nizu najbolji

Skokovi s vrbaskog mosta

Huskić treći put u nizu najbolji

A. Beganović

U organizaciji Kluba sportova na vodi „Vrbas“ u Bugojnu su upriličeni 4. visinski skokovi s vrbaskog mosta na kojima su sudjelovala 23 skakača iz Bugojna, Gornjeg Vakufa/Uskoplja, Sarajeva, Zenice, Konjica, Banja Luke te gosti iz Užica i Kragujevca, čime je manifestacija poprimila internacionalni karakter.

Po ocjeni stručnog žirija najbolji skok na glavu izveo je Bugojanac Almir Huskić koji je treći put za redom ponio titulu najuspješnijeg na ovoj manifestaciji, koja je i ove godine privukla pažnju velikog broja građana.

Drugo mjesto pripalo je Edi Husiću iz Konjica a treće Mehmedu Jakupoviću iz Banje Luke.

Najstariji skakač bio je Edin Seferović (40) iz Bugojna a najmađi Stefan Jovanović (18) iz Užica.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.