I Muhammad Ali pratio Super Bowl

Legendarni bokser prati američki fudbal

I Muhammad Ali pratio Super Bowl

Sinoć se održao jedan od najvećih sportskih događaja u svijetu - finale američkog NFL-a, Super Bowl u kom su se sastali Baltimore Ravensi i San Francisco 49ers.

Ravensi su slavili sa 34:31, a igrači novog prvaka NFL-a vjerovatno nisu znali da na svojoj strani imaju jednu od najvećih sportskih legendi svih vremena, boksera Muhammada Alija.

 

Ali je susret pratio u svom domu, a objavljene su i njegove slike kojim je njegova porodica negirala navode medija da je ovaj legendarni bokser u teškom stanju te da bi svakog trenutka mogao umrijeti.  

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.