I Partizan možda u Jadranskoj ligi
Neizvjesno hoće li Partizan igrali "jadran"

Vaterpolo

I Partizan možda u Jadranskoj ligi

Jadranska vaterpolo liga u kojoj se takmiče klubovi iz Hrvatske, Crne Gore i Slovenije biće proširena sa 12 na 13, a možda i na 14 klubova, odlučeno je na sjednici Upravnog odbora lige koja je danas održana u Podgorici.

Novi član je kotorski klub Cattaro, dok se slovenski Triglav - Branik do 1. jula mora izjasniti da li će igrati ovo takmičenje. Pomenuta je i mogućnost da se Jadranskoj ligi priključi i beogradski Partizan.

Od iduće sezone Jadranska liga će završavati Final Four turnirom, čiji će organizator biti najbolja ekipa iz ligaškog dijela takmičenja. Završni turnir igraće se 24. i 25. aprila 2010. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.