Ibrahimović: Mogu Joshuu naučiti neke Bruce Lee poteze
Foto: Screenshot

Ponudio svoju pomoć

Ibrahimović: Mogu Joshuu naučiti neke Bruce Lee poteze

E. Čaušević

Anthony Joshua sinoć je odbranio titulu svjetskog prvaka teške kategorije po verzijama WBA, IBF i IBO.

Britanski bokser slavio je u Cardiffu tehničkim nokautom protiv Carlosa Takama u desetoj rundi. Sudija je odlučio zaustaviti meč jer je vjerovao da Takam nije u mogućnosti da se dalje bori iako su mnogi tvrdili suprotno.

Joshua je imao veliku podršku u Cardiffu gdje je bio i Zlatan Ibrahimović. Napadač Manchester Uniteda je dao podršku Joshui, a nakon meča ponudio je i svoje usluge ukoliko ih ovaj bokser bude trebao.

"Koliko bi novca trebalo da se borim s njim. Ne, ne ja mogu samo da naučim od njega. A, ukoliko i on želi da nauči neke Brus Lee poteze neka se javi", poručio je Ibra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi