Ilić: Borit ćemo se pa šta bude

Borac dočekuje Mladost

Ilić: Borit ćemo se pa šta bude

D. Vejo

Nakon završenog regularnog dijela Premijer lige BiH, slijedi play-off.

U ovoj fazi takmičenja, Banjalučani su za protvinika dobili pretendenta na naslov, ekipu Mladosti iz Brčkog koja u posljednjih nekoliko godina vlada dvoranama širom Bosne i Hercegovine.

Mišo Marjanović i njegovi izabranici znaju s čim imaju posla ali i pored svega, žele ostaviti što bolji utisak.

"Poslije zadnjeg kola i veoma teškog meča sa ekipom Kaknja, slijedi nam susret četvrtfinala play-offa lige sa liderom, Mladosti. Naš protivnik, višegodišnji je šampion BiH i neko ko je u svakom meču favorit. U ovaj susret ulazimo rasterećeni jer smo svoj cilj ispunili. Ali, to ne znači da nećemo dati sve od sebe i boriti se u subotu. Pokušat ćemo, ako se ukaže prilika da iznenadimo goste iz Brčkog. Svi željno iščekujemo taj susret. Nadam se da će i ovoga puta publika doći u što većem broju i tako nam biti dodatni vjetar u leđa", rekao je za SportSport.ba odbojkaš Borca, Borko Ilić.

Meč se igra u subotu od 20.30 sati u Boriku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi