Ilić: Cilj nam je play-off

Odbojkaš Borca o ambicijama

Ilić: Cilj nam je play-off

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca broje sitno do početka priprema za drugi dio sezone Premijer lige BiH.

Izabranici Miše Marjanovića završili su kao šestoplasirani tim sa 13 osvojenih bodova tokom jesenjeg dijela prvenstva, a u nastavku kako kažu, želje poboljšati igru i ostvariti poziciju koja vodi u play-off lige.

"Očekivanja su prije svega ulazak u play-off lige, a tamo šta god da bude. Povrede igrača su u mnogome uticali na naš plasman u prvom dijelu šampionata i iskreno se nadam da će nas to u drugom dijelu zaobići i da ćemo biti kompletni. Možemo da ostvarimo veoma dobre rezultate ukoliko svi budu na broju, kao i to da ciljamo gornji dio tabele", izjavio je za SportSport.ba odbojkaš Borca, Borko Ilić.

Pripreme za nastavak sezone, crveno-plavi počinju u utorak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti