Ilić: Dat ćemo sve od sebe za povoljan rezultat

Odbojkaš Borca pred Mladost

Ilić: Dat ćemo sve od sebe za povoljan rezultat

D. Vejo

Odbojkaši Borca će u okviru osmog kola Premijer lige BiH na svom parketu dočekati prvoplasiranu ekipu Mladosti iz Brčkog.

Iako znaju s kim imaju posla, te da su gosti dugogodišnji šampioni države, izabranici Miše Marjanovića ne ulaze u ovaj meč sa bijelom zastavom, već s ciljem da uz maksimalan trud i zalaganje ostvare pozitivan rezultat.

"Nakon poraza u Domaljevcu dolazi nam lider na tabeli i višegodišnji prvak BiH. Trenutno smo oslabljeni za prvog korektora i jednog od najboljih igrača ekipe Davora Džombića. Mladost je ekipa koja je jaka na svim pozicijama i da bi ostvarili pozitivan rezultat protiv njih, moramo da igramo maksimalno požrtvovano i da damo sve od sebe jer je to jedini način za pozitivan ishod protiv Brčaka koji zaslužuju respekt. U utakmicu ulazimo rasterećeni jer je ekipa Mladosti favorit u ovom susretu. Očekujemo podršku naših navijača jer nam to mnogo znači i daje nam vjetar u leđa", izjavio je za SportSport.ba odbojkaš Borca, Borko Ilić.

Utakmica se igra sutra od 20.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi