Ilić: Očekivali smo težak meč

Borac poražen od Maglića

Ilić: Očekivali smo težak meč

D. Vejo

Izabranici Miše Marjanovića pretrpjeli su večeras poraz na svom parketu od ekipe Maglića, u prvoj utakmici nastavka sezone.

Poraz toliko ne boli crveno-bijele koliko suđenje, koje je prema njihovom mišljenju bilo ispod svakog nivoa.

"Očekivali smo ovakav meč. Foča je dosta dobra ekipa, oni su sve bolji i bolji bez obzira na tabelu šta govori. Današnja utakmica bila je zanimljiva i interesantna. Čudan je bio sudijski kriterijum, ali šta da se radi. Uspjeli smo se nekako vratiti u susret, nekoliko lopti je presudilo pobjednika. Imali smo nekoliko povrijeđenih igrača, ali se nadam da ćemo konsolidovati redove, te da ćemo u nastavku pružiti bolje rezultate", izjavio je za SportSport.ba odbojkaš Borca, Borko Ilić.

Igrači Borca nemaju vremena za odmor, jer već ih već idućeg vikenda očekuje meč u Bijeljini sa tamošnjom ekipom Radnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi