Ilić: Pružili smo otpor, ali njihov kvalitet je presudio

Poraz Borca od Mladosti

Ilić: Pružili smo otpor, ali njihov kvalitet je presudio

D. Vejo

Drugi poraz u tri dana, to je retrospektiva sedmog i osmog kola Premijer lige BiH kada su u pitanju odbojkaši banjalučkog Borca.

Utakmicu sa najboljom ekipom u državi, crveno-plavi su počeli dosta dobro, te su nagovjestili kako bi u prohladnom "Boriku" moglo doći do iznenađenje. Međutim, Brčaci su pokazali u nastavku zbog čega su lideri na tabeli.

Nakon meča, prve utiske kazao je jedan od najboljih igrača banjalučkog sastava.

"Mi smo očekivali ovakav meč. Mladost je višegodišnji prvak, prvi set smo izgubili na jednu loptu te smo pružili dosta kvalitetan otpor, naš nivo igre je opadao, a njihov rastao. Na kraju, zasluženo su slavili. Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri, ali i trijumfu", izjavio je za SportSport.ba odbojkaš Borca, Borko Ilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi