Ilić: U Sarajevo idemo da se nadigravamo

Odbojkaš Borca pred Bosnu

Ilić: U Sarajevo idemo da se nadigravamo

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca će u posljednjem kolu prvog dijela sezone Premijer lige BiH gostovati u Sarajevu tamošnjoj ekipi Bosne.

Ovo će biti susret devetoplasiranog i šestoplasiranog tima na tabeli. Banjalučani su bodovi neophodni kako bi ostvarili cilj, a to je mjesto u prvih pet ekipa, dok se domaćin na ovom susretu grčevito bori za opstanak te im je svaki bod važan.

Svoja očekivanja od ovog meča, kazao je jedan od igrača crveno-plave ekspedicije.

"Veoma bitan meč za nas pred odlazak na pauzu. Posao će nam biti otežan jer idemo bez igrača iz prve postave, ali uprkos tome, mi idemo da se nadigravamo i da damo sve od sebe kako bi stigli do novih bodova koji su nam veoma bitni za nastavak sezone i borbe za play-off", rekao je za SportSport.ba odbojkaš Borca, Borko Ilić.

Utakmica se igra sutra od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi