Ilić: Vratili smo odbojku tamo gdje pripada

Borac savladao Kakanj

Ilić: Vratili smo odbojku tamo gdje pripada

D. Vejo

U meču punom uzbuđenja koji je odigran večeras u dvorani Obilićevo, a gdje su se u posljednjem kolu Premijer lige BiH sastali odbojkaši Borca i Kaknja, publika je imala šta da vidi.

Pregršt lijepih poteza, spašenih lopti i fantastičnih poena obilježilo je ovaj susret. Crveno-plavi su igrali sigurno tokom sva tri seta, čime su na kraju i nagrađeni veoma važnim trijumfom.

Razmišljali su samo o jednom, a to je da vrate odbojku tamo gdje joj je mjesto.

"Najbitnija utakmica za nas, morali smo pobjediti večeras da bi ostali. Pripremali smo se čitavu sedmicu za ovu utakmicu što smo i pokazali na terenu. Iako dvorana ne ispunjava uslove Premijer lige BiH, gostujuća ekipa je ispala dosta korektna prema nama i pristala je da igra u ovoj sali. Kada je bilo najteže, uspjeli smo da pobjedimo. Vratili smo odbojku u Obilićevo", izjavio je za SportSport.ba odbojkaš Borca, Borko Ilić.

Spas u zadnji čas, reklo bi se. Borac će i naredne godine biti na listi članova elitnog društva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi