Pobjednik utrke na Igmanu

Imamović: Staza je bila zahtjevna, prezadovoljan sam

S. Mlaćo

Prva otvorena utrka u okviru Atletske rekreativne lige (ARL) održana je danas u Velikom polju na Igmanu. 

U muškoj konkurenciji najbrži je bio Alija Imamović, inače reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je i govorio o svojim dojmovima utrke.

"Prezadovoljan sam kako sam istrčao, a konkurencija je bila solidna, bilo je i trkača iz regije. Najbolji pobijedi, ne mora značiti da sam najbolji, ali ja sam danas pokazao da sam jedan od najboljih u regiji. Staza je dosta zahtjevna, duga 2.5 kilometara, ali je zaista ekstra. Zadovoljan sam organizacijom, te svima želim da čestitam sa željom da manifestacija postane tradicionalna", kazao je Imamović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi