Isinbajeva najavila odlazak 2013. godine
Jelena Isimbajeva

Atletika

Isinbajeva najavila odlazak 2013. godine

A. Beganović

Jedna od najboljih svjetskih atletičarki, Jelena Isinbajeva, najavila je da se povlači 2013. godine nakon Svjetskog prvenstva koje će biti održano u Moskvi. 

Ova vijest sigurno će razočarati mnogobrojne zaljubljenike "kraljice sportova", ali ostaje zadovoljstvo da ćemo još dugo uživati u skokovima ove sjajne sportašice.

Jelena Isinbajeva se nakon isteka ugovora sa Adidasom, odlučila okrenuti istočnom tržištu, te je postala „manekenka“ kineskog proizviđača sportske opreme, Li Ninga.

Prilikom potpisivanja ovog ugovora, Ruskinja je objavila da Svjetsko prvenstvo u Moskvi 2013. godine zadnje njeno veliko takmičenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.