Isinbajeva: Nisam ja mašina

Isinbajeva: Nisam ja mašina

Jedna od najboljih atletičarki svih vremena, svjetska rekorderka u skoku sa motkom Jelena Isinbajeva, priznala je kako nije još uvijek ispunila sve svoje ciljeve.

Isinbajeva je doživila pravi debakl na Svjetskom prvenstvu u ateltici 2009. godine u Berlinu, nakon čega je uzela odmor od takmičenja, da bi se vratila ove zime sa novim trenernom Jefgenijem Trofimovim.

"Želila sam biti sa porodicom, a moj bivši trener Vitalij se nije mogao preseliti u Rusiju jer živi u Italiji. Tako smo obostrano zaključili da je najbolje da se raziđemo, pa sam sada ponovo sa Jefgenijem", kaže Jelena.

"Bilo mi je potrebno nešto novo. Svi u jednom trenutku osjećaju potrebu za promjenama, pa tako i ja. Nisam ja mašina, pa sam iz tog razloga morala uzeti odmor, malo da se presaberem. Međutim, to ne znači da se definitivno povlačim, jer imam još ciljeva koje nisam ostvarila", dodala je Isinbajeva.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.