Izvod iz centralne evidencije prebivališta u poslovnicama

UniCredit banka

Izvod iz centralne evidencije prebivališta u poslovnicama

Sponzorski tekst

Mogućnost dobijanja izvoda iz centralne evidencije prebivališta i boravišta državljana Bosne i Hercegovine kao zamjena za potvrdu o prebivalištu nadležnih organa

Jednostavnije poslovanje i ušteda vremena

UniCredit Bank d.d. svakodnevno radi na pružanju novih i boljih usluga, koje će omogućiti klijentima da završe planirane poslove u poslovnici uz uštedu vremena. Kako klijenti ne bi morali pribavljati dodatne potrebne dokumente poput potvrde o prebivalištu, UniCredit Bank d.d. je omogućila svojim klijentima, izdavanje izvoda iz centralne evidencije prebivališta i boravišta Bosne i Hercegovine, te ih poštedjela dodatnog odlaska u nadležne institucije za izdavanje navedenih potvrda. 

Ova usluga košta 3,5 KM uključujući PDV i može se koristiti prilikom uspostavljanja poslovnog odnosa sa UniCredit Bank d.d., poput otvaranja računa, odobrenja kredita ili ažuriranja podataka unutar Banke. Navedeni izvod ostaje pohranjen zajedno sa ostalim dokumentima klijenta, a izdavanje istog je moguće realizirati uz saglasnost klijenta  u svim poslovnicama UniCredit Bank d.d..

Naši klijenti su na prvom mjestu, te UniCredit Bank d.d. svakodnevnim aktivnostima nastoji modernizirati rad, uvodeći novitete i usluge koje će olakšati poslovanje i osigurati zadovoljstvo klijenata. 

Više informacija moguće je dobiti u poslovnicama UniCredit Bank, na web stranici www.unicredit.ba, ili putem besplatnog info telefona 080 081 051. 

O UniCredit Bank

S ukupnom aktivom od 4,7 milijarde KM i kapitalom od 711,2 miliona KM, Banka upravlja mrežom od 78  poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH. (podaci sa 31.12.2016.)

O UniCredit Grupi 

UniCredit je snažna paneuropska grupa sa jednostavnim modelom komercijalnog bankarstva i potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi od 25 miliona klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Europi. 

UniCredit nudi lokalnu stručnost, kao i međunarodni doseg i prati i podupire svoje klijente širom svijeta, pružajući klijentima pristup vodećim bankama na svojih 14 tržišta kao i u drugih 19 svjetskih država.  UniCredit europska mreža banaka posluje u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Turskoj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi