Izvučeni četvrti i peti dobitnik UEFA Champions League lopte

UniCredit banka poklanja

Izvučeni četvrti i peti dobitnik UEFA Champions League lopte

Sponzorski tekst

U nagradnom kvizu UniCredit banke izvučeni su četvrti i peti dobitnici koji svoju loptu mogu preuzeti već danas u prostorijama portala SportSport.ba.

Na nagradno pitanje “ Uz m-ba uslugu štedite“

a) Novac

b) Vrijeme

c) I novac i vrijeme

»tačan odgovor: Uz m-ba uslugu štedite vrijeme, ali i novac jer su naknade za plaćanje niže i do 80% u odnosu na naknade za izvršenje naloga na šalterima Banke..» između ostalih učesnika dali su Amar Jusufbegović i Elvir Dreca koji su imali najviše sreće u izvlačenju i oni će svoju nagradu preuzeti u prostorijama portala SportSport.ba.

Svi ostali koji bi željeli postati vlasnici UEFA Champions League lopte već sada mogu učestvovati u novom krugu izvlačenja i na našoj naslovnici odogovoriti na novo nagradno pitanje:

Je li moguće m-ba uslugu koristiti u roamingu?

a) NE

b) DA

Ukoliko niste sigurni šta je tačan odgovor, potražite vise informacija na web stranici UniCredit banke (https://www.unicredit.ba).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi