"Ja sam niko i ništa, trebala sam se ubiti iste sekunde"

Šokantna ispovjest Ronde Rousey

"Ja sam niko i ništa, trebala sam se ubiti iste sekunde"

Jedna od najpopularnijih takmičarki UFC-a Ronda Rousey gostovala je na emisiji The Ellen Degeneres Show gdje je govorila o veoma teškom porazu od Holly Holm.

Rousey je do tada bila neporažena UFC šampionka, a od nje se očekivalo da će bez većih problema dobiti Holly Holm. Ipak, na kraju se situacija odvila protiv svih očekivanja, a taj poraz je Rondi pao veoma teško.

Ona je u ovoj emisiji otkirla neke šokantne stvari koje su joj prolazile kroz glavu nakon meča.

"Sjedila sam u ambulanti i pomislila sam: Šta ako ja više nisam ovo? Bukvalno sam sjedila tamo i razmišljala da se ubijem iste sekunde. Pomislila sam: Sada sam niko i ništa...Više nikoga nije briga za mene...Da budem iskrena, tada sam vidjela svog čovjeka Travisa i pomislila sam na bebe koje ću mu roditi i da zbog toga trebam ostati živa", rekla je Ronda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi