Jajce domaćin 15. Državnog prvenstva u kajaku i kanuu

Na mirnim vodama

Jajce domaćin 15. Državnog prvenstva u kajaku i kanuu

D. Vejo

Jajce će danas i sutra biti uoprište najboljeg veslanja u državi.

Petnaesto Državno prvenstvo u kajak i kanuu na mirnim vodama održat će se na velikom Plivskom jezeru gdje će učestvovati više od 200 takmičara kako u muškoj tako i ženskoj disciplini te u svim katagorijama, od najmlađih do najstarijih, tačnije od kadeta do seniora.

Plivsko jezero poznato je još kao i odlična staza za ostvarivanje dobrih rezultata u disciplinama 200 i 500 metara K1, K2 i K4.

Kao jedni od glavnih pretendenata na zlato biti će ekipa "Sava" iz Gradiške koja ove sezone bilježi sjajne rezultate, što individualne što timske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije