Janković potpisao za Jedinstvo

Iz Studenta u Brčko

Janković potpisao za Jedinstvo

M. Šljivak

Talentovani odbojkaš Studenta iz Pala, Miloš Janković koji je prve odbojkaške korake i afirmaciju stekao u ekipi iz Pala, odlučio se za nove izazove i karijeru nastavlja u novom klubu. 

Nedavno je potpisao ugovor i dogovorio saradnju sa Jedinstvom iz Brčkog gdje je već upisao i četvrti razred gimnazije i od naredne sezone nosiće dres kluba sa Save, grada, gdje se igra najbolja klupska odbojka u BiH.

Miloš Janković igra na poziciji tehničara, a prošle godine sa selekcijom BiH bio je učesnik, kadetskog i juniorskog Balkanskog prvenstva. 

Dobre partije u dresu Studenta i potencijal nisu promakli strategu Brčaka Ljubiši Ristiću koji selektira i formira novu i mladu ekipu Jedinstva sa ambicijama da u skoroj  budućnosi vlada odbojkaškom elitom BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.