Jason Peters produžio ugovor sa Philadelphijom

Jason Peters produžio ugovor sa Philadelphijom

Philadelphia Eaglesi su dogovorili novi ugovor sa jednim od svojih najboljih igrača iz prošle sezone Jasonom Petersom. 

Peters je imao još godinu dana ugovora sa Eaglesima prema kojem je trebao zaraditi 10 miliona dolara, ali je danas dogovorio produženje ugovora za još četiri godine. Prema novom ugovoru Peters će u narednih pet godina zaraditi 51,3 miliona dolara. 

Peters trenutno ima 32 godine, a na kraju novog ugovora imat će punih 36 godina, što znači da će šesterostruki Pro Bowl igrač završiti karijeru u dresu kluba iz Philadelphije. 

Jason Peters je profesionalnu NFL karijeru počeo 2004. godine kada je stigao u Buffalo Billse kao nedraftovani igrač. U Philadelphiju je stigao 2009. godine kao zamjena za Tra Thomasa i u potpunosti je opravdao očekivanja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.