Jedinstvo Bimal savladalo Slobodu u Brčkom

11.kolo Premijer lige za odbojkašice

Jedinstvo Bimal savladalo Slobodu u Brčkom

E. Dindić

U okviru 11. kola Premijer lige za odbojkašice u Brčkom su se sastali domaće  Jedinstvo Bimal  i Odbojkaški klub Sloboda iz Tuzle. Na kraju više nego zasluženo slavile su domaće odbojkašice rezultatom 3:0.

Domaća ekipa Jedinstvo Bimal lakše od očekivanog pobijedila je ekipu Slobode iz Tuzle, u posljednjem kolu Premijer lige za odbojkašice u ovoj godini. 

Sigurno veliki izostanak za Tuzlanke je bio neigranje dvije jako važne odbojkašice Lejle Softić i Amele Hadžić zbog bolesti. 

Trener Nihad Zahirović je kratko prokomentarisao susret za portal SportSport.ba 

"Naše mlade i perspektivne odbojkašice Amra Isaković i Ela Klopić pokazale su odvažnost u jednoj ovakvoj utakmici. Bez Lejle i Amele to nije moglo jednostavno bolje. " završio je Zahirović

ŽOK Jedinstvo Bimal- OK Sloboda 3:0 ( 25:7; 25:13; 25:5)

Slijedeća utakmica odbojkašica Slobode na rasporedu 20.januara kada u Mejdan dolazi ekipa Modriče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi