Johnson pojačao Bengalse
Larry Johnson igra možda svoju posljednju sezonu

NFL vijesti

Johnson pojačao Bengalse

Nakon što je prije nekoliko dana zbog lošeg ponašanja otpušen iz Kansas City Chiefsa Larry Johnson je odmah pronašao novi klub za nastavak sezone. Njegov novi tim su Cinncinati Bengalsi.

S obzirom da je na početku sezonu potpisao veteranski ugovor pod garancijom Johnson neće mnogo koštati Bengalse, ali hoće Chiefse koji će ga za vrijeme dok bude igrao u Cinncinatiju plaćati 4 miliona dolara, dok će ga Cinncinati plaćati samo 255.290 dolara.

Cinncinati ove sezone igra odlično. Trenutno su na skoru 7-2 i imaju priliku tek drugi put u posljednjih devetnaest godina izboriti doigravanje, a dolazak odličnog RB-a Johnsona samo će dodatno ojačati napadačku poziciju predvođenu Cedricom Bensonom, koji će vjerovatno ostati prvi izbor na RB-u, dok će Larry biti rezervista.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.