Jolić: U drugom dijelu prvenstva očekujemo bolje partije

Vaterpolista Banja Luke

Jolić: U drugom dijelu prvenstva očekujemo bolje partije

D. Vejo

Četvrto mjesto i sedam osvojenih bodova, ukupan je bilans VK Banja Luka nakon pet odigranih kola.

Banjalučki sastav ima dvije pobjede, dva poraza te jedan remi. Kako kažu, u drugom dijelu prvenstva žele ispraviti greške, te ostvariti što bolji rezultat.

"Mislili smo da ćemo uspjeti doći do trijumfa protiv Spartaka. Očekivali smo nova tri boda, na kraju se ispostavilo da je protivnik spremniji nego što smo smatrali. Loše šuteve smo uputili prema njihovom golu, jer smo pucali sa distance. Ni igrača više nismo znali iskoristiti. Sezonu smo dobro počeli, ali nas je ova utakmica ostavila bez riječi. Preko zime, naporno ćemo raditi kako bi drugio dio sezone, odigrali bolje", kazao je za SportSport.ba vaterpolista Banja Luke, Srđan Jolić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi