Jones: Poslaću Cormiera u penziju
Foto: sherdog.com

Uvjeren u pobjedu

Jones: Poslaću Cormiera u penziju

Jon Jones ubjeđen je da će ponovo savladati Daniela Cormiera.

Jones je slavio u prvom meču održanon na UFC-u 182 jednoglasnom odlukom sudija, a novi duel bivšeg i sadašnjeg prvaka očekuje nas 9. jula na jubilarnom UFC-u 200.

"DC ima veliki pritisak. Nakon što ga ponovo pobijedim, on će završiti sa borbama u oktagonu. Za njega je ovo veoma teška situacija. Možda je napravio pravi posao kao komentator, ali u oktagonu će primiti stvarno težak udarac. Postaće svjestan da nikada i nije bio prvak", rekao je Jones.

Pored ove borbe, koja predvodi spektakularan event, 9. jula očekuje nas još nekoliko zanimljivih okršaja. Tu je prije svega duel Jose Alda i Frankieja Edgara, Mieshe Tate i Amande Nunes, kao i borba Caina Velasqueza i Travisa Brownea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi