Jubilej Džudo kluba Hercegovac

Jubilej Džudo kluba Hercegovac

M. Maksimović

Prigodnim programom Džudo klub Hercegovac nedavni je proslavio 53. rođendan i proglasio najbolje članove u ovoj godini. 

Događaju je prisustvovalo više od dvije stotine zaljubljenika u ovaj sport, a prisutnima se prigodnim govorom obratio predsjednik kluba Marko Zrimšek.

“U ovoj godini osvojili smo 402 medalje, od čega najviše zlatnih, njih 157. Učestvovali smo na 34 međunarodna takmičenja od Berkovića sve do Helsinkija i jako smo zadovoljni godinom kako u rezultatskom tako i u organizacijskom smislu. Nadamo se da ćemo uspjeti slijedeće godine nadmašiti ovu u svim segmentima. Bit će to jako težak posao ali sebi smo za zadatak postavili da to napravimo“, rekao je.

Za najbolje su proglašeni Danica Jurić, Lana Gačić, Gabrijela Raič i Mario Novak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi