Jugović Emkiću i Marjanoviću: Razbit ću vas obojicu

Turnir osmorice

Jugović Emkiću i Marjanoviću: Razbit ću vas obojicu

Dž. Mrakić

Osma po redu „No Limit“ priredba održat će se 11. marta u glavnom gradu naše zemlje. 

U olimpijskoj dvorani „Zetra“, u glavnoj borbi večeri, najbolji bosanskohercegovački K-1 borac Dževad Poturak branit će WAKO titulu prvaka svijeta protiv Poljaka Michala Turyunskog.

Ovom okršaju prethodit će turnir osmorice, na kojem će se naći najbolji K-1 borci iz regije. Pobjednik turnira morat će u jednoj noći ostvariti tri pobjede, a u žrijebu su se našla četiri bosanskohercegovačka borca koji se prilikom žrijebanja nisu mogli sastati u prvom meču.

Denis Marjanović, Muamer Jugović, Igor Emkić i Dario Kadić bit će naše uzdanice na ovom turniru, a sva četvorica su se našli na press konferenciji koju su zabilježila zanimljiva međusobna dobacivanja naših boraca.

„Najoštriji“ je bio Jugović, koji se „okomio“ i na Marjanovića i na Emkića, a u videu ispod možete vidjeti kakve su dijaloge naši borci vodili na press konferenciji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi