Kad podivlja odbojkaški libero...

Sa Irancima nema šale

Kad podivlja odbojkaški libero...

Nedavno smo pisali o All-Star utakmici sa Dalekog Istoka u kome je jedna lopta nakon smeča libera, što po pravilima nije dozvoljeno završila u krovnoj konstrukciji dvorane.

Odbojkaši su dosta temperamentni, a činjenica da nemaju kontakta sa protivnikom nekada i nije tako olakšavajuća. Još jedna zanimljiva scena sa odbojkaških terena stiže nam iz Azije, ali je ovoga puta riječ o odbojkaškoj utakmici iz Irana.

Nakon što je protivnička ekipa ispucala aut, a sudija joj uprkos tome dodijelio poen, ulaskom u igru libera ekipe kojoj je arbitar "ukrao" poen nastao je pravi lom. Omaleni libero je nakon ulaska u igru, a potom u napadu bijesa prišao sudiji i bukvalno ga svukao sa stolice na kojoj stoji glavi sudija u odbojci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.