Kad se sretnu dva lava

Joshua dobio podršku od Ibre

Kad se sretnu dva lava

E. Čaušević

Britanski bokser Anthony Joshua sinoć je u Cardiffu odbranio naslov teške kategorije po verzijama WBA, IBF i IBO.

Joshua je uspio da odbranio titulu prvaka protiv Carlosa Takama tehničkim nokautom u desetoj runti. Malu mrlju na sve to bacio je sudija ovog meča koji je prekinuo borbu u 10. rundi jer je vjerovao da Takam nije u mogućnosti da se dalje bori, ali mnogi se nisu usaglasili s njegovom odlukom.

Svjetski prvak je uspio u svojoj prvoj borbi protiv izazivača da odbrani tron, a veliku podrušku imao je s tribina u Cardiffu. Također, prije meča posjetio ga je i napadač Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović.

Ibra je na svom Instagram profilu objavio da je nemoguće da Joshua večeras bude poražen jer je on lav baš kao i Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi