Kada Mayweather uđe u Gucci, račun je veoma dug

Ima se - može se

Kada Mayweather uđe u Gucci, račun je veoma dug

Dugo očekivani bokserski meč između Floyda Mayweathera i Conora McGregora održan je u subotu navečer u Las Vegasu. 

Kao što se i očekivalo, Mayweather je porazio irskog MMA borca tehničkim nokautom u 10. rundi, ali obojica su iz ringa izašli veoma zadovoljni. 

Razlog je naravno novac. Mayweather je prije borbe kao honorar dobio 100 miliona dolara, dok je McGreogr dobio 70 miliona dolara manje. Od prodaje TV prava, ulaznica za meč i drugih stvari oba borca će dobiti ogroman novac. Smatra se da će Mayweather dobiti oko 250 miliona, a McGreogr oko 100 miliona dolara. 

Sve to je naravno odmah podstaklo američkog borca da na društvene mreže ponovo počne stavljati svoje dobro poznate fotografije na kojima se vidi koliko novca ima i na šta troši. 

Dvije takve stavio je veoma brzo nakon meča, a na desnoj se vidi da je račun prilično dug u radnji dobro poznate modne marke "Gucci".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi