Kadeti Domaljevca na finalnom turniru Federacije BiH

Nastupale tri ekipe

Kadeti Domaljevca na finalnom turniru Federacije BiH

S. Mlaćo

U sportskoj dvorani u Grebnicama jučer je održan kvalifikacijski turnir kadeta u prvenstvu Federacije BiH u odbojci. 

Nastupale su tri ekipe: HOK Domaljevac, OK Bosna Sarajevo i OK Olovo, dok ekipa Slobode iz Tuzle zbog objektivnih razloga nije mogla doći.

Kadeti Domaljevca sa dvije pobjede osvojili su prvo mjesto i na taj način izborili plasman na finalni turnir za kadetskog prvaka Federacije Bosne i Hercegovine.

Pobjedom protiv mladih odbojkaša Bosne iz Sarajeva, kadeti Olova također su ostvarili plasman u daljnje natjecanje.

"Strategija djelovanja kluba uvijek se bazirala na radu sa mladm igračima i to je se još jednom pokazalo kao jedini ispravni put. Čestitke našim momcima i želimo im puno sreće", kazali su za SportSport.ba iz HOK Domaljevac.

Pobjednici grupa borit će se za titulu na proljeće ove godine. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi