Kadrić: Ilijaš respektujemo, pobjedu želimo

Odbojkaš Slobode za SportSport.ba

Kadrić: Ilijaš respektujemo, pobjedu želimo

E. Dindić

Sutra je u Tuzli na rasporedu veliki odbojkaški spektal u okviru Super lige FBiH za odbojkaše.

Duel odbojkaša Slobode i Ilijaša odlučiće jedno, tko će da nastavi da se bori za Premijer ligu, a tko će po svoj prilici ostati u Super ligi i iduće godine. Jedno je sigurno ljubitelji odbojke će da uživaju u potezima dvije sjajne ekipe, dva sjajna tima a na kraju pobjednik će samo jedan da bude. 

Jedan od najboljih odbojkaša Slobode Abdulah Kadrić za portal SportSport.ba najavio je sutrašnji susret sa ekipom Ilijaša.

" Veliki odbojkaški spektakl nas očekuje sutra, utakmica od velikog značaja kako za nas tako i za naše protivnike,a sigurno i veliki plus ka popularizaciji muške odbojke u Tuzli. Što se našeg sutrašnjeg protivnika tiče respektujemo ih i sjajna su ekipa,ali pobjednik može biti samo jedan,nadam se da ćemo mi biti ti koji ćemo upisati vrijednu pobjedu. Slavili smo u prvoj utakmici u Sarajevu, ali mislim da su nas podcijenili dosta jer smo jako mlada ekipa. Dobro smo trenirali protekle sedmice, i maksimalno spremni iščekujemo sutrašnji susret sa puno samopouzdanja. Ljubitelji odbojke će sigurno uživati, a ja još jednom pozivam sve gledaoce i simpatizere našeg kluba  da dođu u što većem broju i podrže nas u borbi za nove bodove" završio je Kadrić.

Utakmica između OK Sloboda i OK Ilijaš igra se sutra  sa početkom u 19:30h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi