Kajtaz prešla u Mladost iz Zagreba
EPA

Bh. plivačica

Kajtaz prešla u Mladost iz Zagreba

Mlada bosanskohercegovačka plivačica Amina Kajtaz postala je članica Mladosti iz Zagreba.

Sa ovim trofejnim plivačkim klubom Amina je, kako je njen otac Sead potvrdio za Dnevni avaz, je zvanično potpisala ugovor i u hrvatskoj prijestolnici će ostati do Olimpijskih igara u Tokiju. 

"Amina je potpisala za Mladost i svi smo presretni. Izrazio bih veliku zahvalnost gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću, koji nam je izašao u susret i pomogao oko uvjeta, smještaja, ishrane... Bez njegove pomoći, vjerujte mi da bi sve ovo bilo teško realizirati", kazao je Kajtaz. 

Amina će u Mladosti uz fenomenalne uslove za rad imati mogućnost da napreduje, a sa njom će trenirati vrhunski stručnjak Lorenco, koji je radio s najboljim hrvatskim i regionalnim plivačima i plivačicama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije